Chicago Tribune - Chicago Tribune - bestmariage.ro

Chicago tribune

Traducere "tribune" în română

Vezi câteva dintre cele mai promițătoare tratamente studiate Luni, 13 aprilieActualitate Coronavirus Articolul din Chicago Tribune Foto: Hotnews Pe măsură ce COVID continuă să secere zilnic mii de vieți de pe glob, la nivel mondial, eforturile în vederea găsirii unui tratament intră în viteză. Până acum, în urma unor studii riguroase, niciun tratament nu s-a dovedit că ar face mai mult bine decât rău — un aspect deseori ignorat de președintele Trump și de unii medici care au promovat presupusele beneficii ale anumitor medicamente.

chicago tribune

Asta face ca, pe măsură ce studiile continuă, angajații din sectorul medical aflați în linia întâi să se gândească la propriile strategii. Vezi în articol câteva dintre cele mai promițătoare tratamente studiate. Căutând un tratament sigur și eficient, cercetătorii o iau pe dibuite, inspirându-se din poveștile, probate totuși, despre anumite medicamente și terapii testate în China, acolo unde epidemia COVID a fost semnalată pentru prima oară, dar și în alte țări.

chicago tribune

Bazându-se pe aceste bănuieli totuși avizate, ei încep testarea lor clinică. Mai multe spitale din Chicago sunt deja implicate în asemenea experimente.

Wheeler, și Joseph KC Forrest, publicarea prima ediție la data de 10 iunie Numeroase schimbări în proprietate și a avut loc pe redacție în următorii opt ani.

Cercetătorii urmăresc totodată ceva și mai important în vederea localizării și eradicării pandemiei: un vaccin care îi va proteja pe cei care nu au contractat boala, dar apariția unui vaccin s-ar putea semnala dating site rwanda un an, dacă nu chiar mai mult, dacă el va apărea vreodată, așa că medicii, cercetătorii și farmaciștii unor companii continuă să încerce să găsească un tratament eficient pentru cei care se îmbolnăvesc.

Tratamentele studiate implică mai multe aspecte.

  • Rocco nacino dating
  • tribune - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context
  • The noble tribune is most gracious.
  • Он бросил быстрый взгляд на Сьюзан, которая по-прежнему сидела на стуле, обхватив голову руками и целиком уйдя в .
  • History of the Chicago Tribune: CHICAGO TRIBUNE > Carte | Libristo

Printre ele se numără blocajul sistemului imunitar, care se dovedește fatal în cazurile cele chicago tribune grave; atacarea coronavirusului care provoacă apariția COVID, cunoscut sub numele de SARS-CoV-2; inducția unor anticorpi ai pacienților vindecați în organismul celor care încă mai luptă cu boala și anihilarea unor chimicale din organism care ar putea agrava boala.

Deși unele studii s-au dovedit promițătoare cel puțin într-o anume măsură, vor trebui să treacă luni întregi de studii clinice de o mai mare anvergură pentru a vedea ce anume este eficient.

chicago tribune

Gregory Huhn, medic specialist în boli infecțioase de la Spitalul Stroger, unde un medicament care se numește remdesivir este testat pe pacienți chicago tribune cadrul unui studiu clinic mai amplu. Iată câteva dintre cele mai promițătoare tratamente studiate: Hidroxiclorochina Hydroxycholoquine Este un antidot al malariei, comercializat sub numele de Plaquenil, și a fost lăudat de Trump într-una dintre conferințele sale de presă de la Casa Albă pe tema luptei împotriva COVID Dar asta depinde de ei și de ce le recomandă medicii lor sau cei din spitale.

  • Desene online de dating
  • Summer Love () - External Reviews - IMDb
  •  Он поздравил меня с обнаружением «черного хода» в «Попрыгунчике», - продолжал Хейл.
  •  Перерыв? - Бринкерхофф не был в этом уверен.
  • Chicago Tribune — Google Arts & Culture

Dar hidroxiclorochina Ce ar fi de pierdut ar fi viața, având în vedere că medicamentul poate provoca sau agrava aritmia cardiacă — un puls neregulat care, în unele cazuri, poate duce la un atac cerebral sau la un atac de cord. Inițial, el a fost folosit împotriva febrei Ebola.

Chicago Tribune Istorie, proprietate și fapte 28 Oct, Chicago Tribunezilnic ziar publicat în Chicagounul dintre liderii Ziarele americane și îndelung vocea dominantă, uneori stridentă, a Midwestului. Ziarul - precum și compania-mamă și ulterior conglomeratul mass-media, Compania Tribune - a fost fondată în de trei Chicagoani. Cu toate acestea, ziarul a fost aproape de faliment înmoment în care Joseph Medill și cinci parteneri l-au cumpărat. Medill, un editor născut în Canada care chicago tribune devenit editor de ziare din Ohio, a făcut din Tribune o operațiune profitabilă în timp ce o folosea pentru a promulga opiniile sale despre solul liber și abolitioniste.

Medicamentul este supus în prezent mai multor teste, efectuate în cel puțin patru spitale din Chicago pe niște pacienți relativ grav sau extrem de grav afectați de COVID Plasma convalescent Medicii consideră că injecţiile cu plasmă provenită de la pacienți vindecați sunt un tratament mai vechi, aplicat și acum mai bine de un secol. Ideea de bază este aceea că pacienții care au supraviețuit produc ulterior niște anticorpi care urmăresc și distrug virusul, iar introducerea lor într-un corp bolnav va ajuta pacientul să lupte împotriva bolii.

The Chicago Tribune Book of the Chicago Cubs: A Decade-By-Decade History, Hardcover

Acest așa-zis tratament cu plasmă convalescentă este și el supus unor teste, deși unii medici l-au și prescris deja după ce au primit niște tabele exacte cu pacienții care nu pot fi supuși unor asemenea teste. Tocilizumab Un test clinic vizând eficiența acestui medicament în tratamentul destinat pacienților cu COVID urmează să fie efectuat chiar în această lună.

chicago tribune

Comercializat sub numele de Actemra, medicamentul este în prezent folosit în tratamentul artritei reumatoide și al altor afecțiuni.

Este eficient în stoparea unei proteine numite interleukina 6, care influențează negativ imunitatea chicago tribune care poate provoca diverse congestii, printre care și tipul de inflamare a plămânilor constatat în cazul COVID Vaccinul Novak, specialistul chicago tribune boli infecțioase de la UIC, afirmă că un vaccin este crucial.

History of the Chicago Tribune

Dar Gallo și alții subliniază că nu există și garanții că el va fi găsit. Novak se declară optimist și crede că eforturile vor fi o reușită, în parte, și din cauză că noul coronavirus pare să fie mult mai potrivit unui vaccin decât HIV, virusul care provoacă SIDA, care suferă mari și continue mutații, ceea ce face dificilă, dacă nu chiar imposibilă, anihilarea lui.

Nu prezintă mutații rapide și există unele aspecte prielnice pentru vaccin. Virusul are niște slăbiciuni care pot fi localizate.

Chicago Blackhawks season recap — and a look ahead at what comes next

Până acum, ne aflăm acolo unde ne aflam și în urmă cu 20 de ani în privința capacității noastre de a inventa niște vaccinuri și de a le produce. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.