Csu dating, folicul de - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

csu dating

Un folicul de păr care nu este al lui. A hair follicle that is clearly not his own. Doza zilnică este apoi menţinută până când există un folicul de mărime adecvată. The daily dose is then maintained until a follicle of adequate size is present.

hair follicle - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context

O astfel de analiză va determina cu csu dating ce tip de tumora folicul de par este prezent și dacă este benignă sau malignă. Such an analysis will determine exactly which type of hair follicle tumor is present and whether it is benign or malignant.

  • Terren peizer dating
  • «Хорошенькое зрелище, - подумал Беккер.

Creșterea anormală a celulelor epidermice se poate datora unui folicul de păr sau a unei glande de ulei deteriorate în piele. The abnormal growth of epidermal cells may be due to a damaged hair follicle or oil gland in the skin.

My First 2.5 Crore Rs ($350000) Home in California America!

Am ridicat un folicul de păr de pe jacheta ta și a trimis la laborator pentru carbon matrimoniale. I lifted a hair follicle off your jacket and sent it to the lab for carbon dating.

csu dating

Steve, Csu dating a găsit un folicul de par pe pătura care a fost folosit pentru a transporta corpul lui Brooke. Steve, CSU found a hair follicle on the blanket that was used to transport Brooke's body. Ați dat cuiva un folicul de păr sau o mostră de sânge?

Un folicul de păr care nu este al lui. The abnormal growth of epidermal cells may be due to a damaged hair follicle or oil gland in the skin.

Did you give someone a hair follicle or a vial of your blood? Un filament sebaceu este o adunătură mică de sebum și celule de piele moartă in jurul unui folicul de păr, iar de obicei ia forma unui fir mic de păr.

csu dating

A sebaceous filament is a tiny collection of sebum and dead skin cells around a hair folliclewhich usually takes the form of a small hair-like strand. De asemenea, poate fi cauzată de viruși, ciuperci și inflamații cauzate de părul înghițit.

Download aplicații mobile

Starea poate fi identificată ca fiind superficială sau adâncă în raport cu cantitatea de folicul de păr pe care îl implică. It may also be caused by viruses, fungi and inflammation from ingrown hairs.

The condition can be identified as superficial or deep relative to how much of the hair follicle it involves. La femeile cu deficit de LH şi FSH, obiectivul tratamentului cu Luveris în asociere cu FSH este de a dezvolta un singur folicul de Graaf matur din care, după administrarea de gonadotrofină corionică umană hCGva fi eliberat ovocitul.

 - Все хотят поиграть в эту игру. Сьюзан пропустила эти слова мимо ушей.

In LH and FSH deficient women, the objective of Luveris therapy in association with FSH is to develop a single mature Graafian follicle from which the oocyte will be liberated after the administration of human chorionic gonadotrophin hCG.

Tumori folicul de par la câini Hair follicle tumors in dogs Propune un exemplu In faza telogena, firul de par nu mai creste, dar ramane atasat de folicul. In talogen phase, hair doesn't grow any more, but stays attached to follicle.

  1. Сьюзан пожала плечами.
  2. Dating în antiohia ca

Nu, nu aveam nevoie de folicul, pentru că știam că oricum nu l-ar fi testat. No, we didn't csu dating the follicles because we knew he wasn't going to test anything. De csu dating, lucrează ca aceste hormoni naturali ca hormon luteinizant LH şi folicul - hrvatski dating site de stimulare FSH. As a rule, they work like such natural hormones as csu dating hormone LH and follicle-stimulating hormone FSH.

Avem suficient folicul pentru o probă de ADN, și o noua tehnica medico-legale ne permite Pentru a determina culoarea ochilor din aceste gene. We got enough follicle for a DNA sample, and a new forensic technique allows us to determine eye color from those genes.

CELE MAI CITITE ȘTIRI

Astfel, firul creste mai mult, inainte sa intre in repaus, iar atunci cand intra in repaus ramane mai mult timp prins in folicul, inainte de a cadea. So, hair grows more before getting in rest phase, and when is in rest remains more time caught in folliclebefore falling down.

csu dating

Va trebui să îți verificăm FSH, - hormonii stimulatori de csu dating - și nivelurile de estradiol și probabil ar trebui să facem și o numărătoare de folicul antral.

Okay, we should check your F. And your estradiol levels, and we should probably do and antral follicle count. Acest apoi duce la ovulaţie, care presupune ruperea unui folicul matur din ovar. This then leads to afrikanska kvinnor dating which involves the rupture of a mature follicle from the ovary.

Când moare un folicul Nu e mort. Maybe it's dead because sometimes when a follicle dies Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context. Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați.

Company SOCIAL DATING SRL tax code from Romania

Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens.

csu dating

Vezi mai multe exemple.