Sportivii care se dopează sunt excepţii

Culturisti dating

culturisti dating miros dating brooklyn

Vezi galeria foto » Un culturist britanic culturisti dating suferit o accidentare îngrozitoare în timpul unui antrenament la sală. Dacă unele leziuni sunt normale în timpul antrenamentelor de pregătire pentru competiții, altele pot fi foarte dure și pot pune în pericol carierele sportivilor.

Dating a Bodybuilder - Anwar Jibawi

Este și cazul culturistului Ryan Crowley 23 de anicare a suferit o accidentare îngrozitoare la un antrenament cu colegul său Larry Wheels. Momentul în care un culturist își rupe mușchiul pieptului, în timpul unui antrenament dur la sală.

culturisti dating dating de viteză praga

Crowley se pregătea pentru a deveni un culturist de top, însă acum are nevoie de o operație complicată și va trebui să treacă printr-o perioadă foarte lungă de recuperare înainte de a se apuca din nou de treabă. Din păcate pentru el, asigurarea medicală pe care o are în Marea Britanie nu acoperă procedura la care trebuie să fie supus, iar colegii săi au lansat un apel pe rețelele sociale pentru o strângere de fonduri care să-l ajute să facă operația și să se vindece.

culturisti dating cum să vă despărțiți după întâlniri casual

El Este din Marea Britanie, iar asigurarea sa medicală nu îi acoperă operația. Citește și.