Navigation

Dating agentur

Conținutul

  dating agentur

  Primele ejecții coronale de masă surprinse de Solar Orbiter Solar Orbiter a fost lansat dating agentur 10 februarie și în prezent își continua drumul spre principala sa misiune științifică ce va începe anul acesta în noiembrie. Dacă cele patru instrumente au fost active în majoritatea timpului de la lansare, colectând date științifice despre mediul din jurul sondei, operarea celor șase instrumente de teledetecție în timpul fazei de croazieră se concentrează în principal pe calibrarea instrumentelor și sunt activate numai în timpul campaniilor de testare specifice.

  dating agentur

  Hărți pentru îmbunătățirea estimării biomasei forestiere Fluctuațiile din biomasa bogată în carbon din pădurile lumii pot contribui la schimbările climatice sau le pot încetini. O nouă serie de hărți ale biomasei de pe suprafața pământului, generate utilizând observații spațiale, ne vor ajuta să înțelegem ciclul global al carbonului și vor putea sprijini gestionarea pădurilor, reducerea emisiilor și obiectivele politicilor de dezvoltare durabilă.

  ESA plănuiește misiuni pentru explorarea peșterilor lunare Ca un prim pas spre descoperirea secretelor subterane ale Lunii, în ESA a lansat un apel de idei pentru a detecta, mapa și explora peșterile lunare. Dintre acestea, au fost selectate cinci idei pentru a fi studiate mai detaliat, fiecare abordând diferite faze ale unei potențiale misiuni.

  dating agentur

  Evenimente aniversare: 40 de ani de la zborul cosmonautului Dumitru-Dorin Prunariu în spațiu Pe 14 maiRomânia trimitea primul cosmonaut în spațiu, devenind cea de-a a țară din lume care reușea acest lucru. O serie de evenimente au loc în această perioadă pentru a marca acest moment istoric și a aniversa 40 dating agentur ani de la zborul cosmonautului Dumitru-Dorin Prunariu în spațiu. Eveniment ROSA aniversar — 40 de ani de la zborul dating agentur Dumitru-Dorin Prunariu în spațiu Agenția Spațială Română ROSA organizează astăzi, 14 maide la oraun eveniment cu ocazia aniversării a 40 de ani de la primul zbor al unui român în spațiu.

  dating agentur

  Evenimentul are loc online și îl va avea ca invitat de onoare pe dr.