Centru de ajutor

Dating divizat

Conținutul

  dating divizat datând un pompier

  Multita king-ul cu ecran divizat poate fi foarte util pe telefoanele mobile cu ecran mai mare, ceea ce vă permite ă utilizați imultan Conţinut Cum se activează ecranul divizat pe BLU De la întâlniri la relații serioase Flip - Dispozitive mai vechi Doriți să știți cum să utilizați ecranul divizat pe BLU Deejay Flip? Multitasking-ul cu ecran divizat poate fi foarte util pe telefoanele mobile cu ecran mai mare, ceea ce vă permite să utilizați simultan două aplicații unul lângă altul pe tabletă sau smartphone în același timp.

  dating divizat casual dating voting id

  De exemplu, puteți utiliza WhatsApp pe un singur ecran și puteți utiliza un browser în cealaltă fereastră pentru a îmbunătăți productivitatea. Vom învăța cum să activați sau să dezactivați această funcție de împărțire a mai multor ferestre pe BLU Deejay Flip. Pentru a rula două aplicații împreună într-un singur ecran accesați funcția Split Screen de pe BLU Deejay Flip, faceți clic pe fereastra Aplicații recente făcând clic pe butonul Aplicație recentă dacă utilizați butoanele de navigare sau utilizând glisarea în sus și țineți apăsat gestul dacă utilizează navigarea prin gesturi.

  Apoi derulați printre aplicațiile utilizate recent și dating divizat aplicația pe care doriți dating divizat o utilizați în partea de sus a ferestrei cu ecran divizat.

  dating divizat îmbrăcăminte de lenjerie de corp

  Apoi apăsați în așteptare pe pictograma aplicației din partea de sus a previzualizării aplicației. Apoi selectați Multi Window opțiunea și selectați Următorul pe ecranul Sfaturi pentru ferestre multiple și selectați Efectuat pentru a continua.

  Acum trebuie să selectați aplicația mobilă pentru a rula pe al doilea ecran din lista de aplicații compatibile cu ecran divizat care vă vor fi afișate. După selectarea aplicațiilor dvs. Puteți utiliza acest lucru fie în fereastra Peisaj, fie în Portret, rotind orientarea dispozitivului BLU.

  Pentru a redimensiona aplicațiile Split screen, puteți face clic și trageți linia centrală care separă cele două aplicații.

  dating divizat opinii de dating single și mature

  Pentru dispozitive BLU mai vechi opțiunea încorporată pentru fereastra divizată multitasking nu este disponibilă. Deci, trebuie să descărcăm un aplicație terță parte Split Screen.

  Sfaturi și trucuri pentru Android De Pooja Kamath actualizat la 30 aprilie Doriți să știți cum să efectuați mai multe sarcini cu noul dvs. Realme Pro 2? Acest telefon vă permite să efectuați mai multe sarcini care vă ajută să utilizați 2apps în același timp.

  Dating divizat, selectați oricare dintre aplicațiile listate cu ecranul divizat cu două ferestre care vă plac și faceți clic pe instalare. Uneori, aceste opțiuni vor fi disponibile chiar pe panoul de notificări.

  dating divizat delta viteza orașului dating

  Dacă ți-a plăcut tutorialul nostru, distribuie-l pe social media. De asemenea, lăsați comentariile dvs.

  dating divizat bună ziua dating surd

  De asemenea, anunțați-ne dacă aveți vreo problemă atunci când utilizați opțiuni de multitasking divizate pe BLU Deejay Flip.