Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 review

Dating skateboarders

Astfel, dacă ai curaj și-ți dorești să excelezi în domeniu, este stringent să înveți întâi cele mai ușoare și basic manevre, precum ollie. Acesta este un salt simplu, care are menirea de a te ajuta pe viitor, la celelalte trick-uri curajoase.

dating skateboarders

Află de la Boarders. Despre skateboard ollie — Cele mai interesante informații Înainte să afli cum trebuie să faci un skate ollie, este necesar să iei la cunoștință câteva date extrem de interesante. ÎnAlan Gelfand a avut ideea minunată de a sări cu placa.

Traducere "skateboarder" în română

Această mișcare i-a permis să conducă board-ul în aer cu picioarele, astfel încât să aterizeze pe ea. Trick-ul a părut precum o magie și i-a adus lui Alan foarte multă admirație și apreciere din partea skaterilor. Rodney Mullen, care este cel mai de succes freestyle skateboarder din toate timpurile, a fost foarte impresionat de invenția din și a încercat să o reproducă, să o lucreze și să-i ofere un nume.

Marius Constantin in Parcul Carol © [unknown] Ce aduce freestyle-ul in plus unui sport ca skateboarding-ul?

Astăzi, ollie, în lumea skate-ului, reprezintă o mișcare de bază, fără de care nu pot fi executate alte manevre mult mai îndrăznețe. Îți trebuie îndemânare, mult calm, perseverență și curaj. Este foarte posibil ca schema să nu iasă din prima, mai ales dacă este pentru prima dată când te dai cu placa.

dating skateboarders

Ai nevoie de timp și de multe încercări pentru dating skateboarders reuși să dating skateboarders ca la carte. Nu trebuie să te descurajezi, deoarece fiecare nou skater trece prin această primă etapă, care, uneori, poate părea greoaie și anevoioasă.

Poate că atunci când ai renunțat vara asta la societate și ai început să te întâlnesti cu acel skateboarder de 40 de ani, ar fi trebuit să-ți spun

Pași de urmat pentru ollie skate trick: 1. Poziționează picioarele Este foarte important ca întâi de toate să găsești echilibrul pe placă.

dating skateboarders

După ce ai făcut acest lucru, mută piciorul din spate cât mai aproape de coada plăcii. În tot acest timp, menține centrul de greutate între cele două picioare. Sari Îndoaie genunchii, pentru a micșora centrul de greutate.

dating skateboarders

Împinge placa cu piciorul din spate și sari. Nu face greșeala să împingi prea tare, deoarece riști să ratezi momentul.

  • Сказал Джабба.

Ridică întâi piciorul din față, după care, cel din spate. În clipa în care ambele picioare ajung sus în aer, placa pare să zboare sub acestea.

dating skateboarders

Este stringent să-ți îndoi genunchii, pentru a sări cât mai sus. Aterizează Observă locul în care urmează să aterizezi. În timp ce skate-ul coboară spre pământ, întinde picioarele.

  •  Коммандер.
  • Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 review | TechRadar
  • SKATEBOARD OLLIE - Trick-ul pe care trebuie să-l știe toți skaterii - Boarders
  • Descoperă videoclipurile populare ale lui skateboarder leticia bufoni | TikTok

Acum fixează balansul cu ajutorul echilibrului. Încearcă să păstrezi picioarele poziționate deasupra roțilorastfel încât placa să nu se rupă în momentul dating skateboarders cu pământul. În cazul în care aterizezi cu piciorul din față pe mijlocul plăcii, aceasta se poate rupe în jumătate. Urmează toți acești pași cu mare atenție, astfel încât să reușești. Cere ajutorul celor mai experimentați skateri și lasă-i să te învețe acest trick extrem de simplu și frumos.

SKATEBOARD OLLIE – Trick-ul pe care trebuie să-l știe toți skaterii

Skate ollie tips: Execută mișcările cu rapiditate, deoarece saltul și căderea se întâmplă la diferență de doar câteva secunde; Echipează-te în mod corespunzător, cu protecțiiprecum cotiere, genunchiere și cască, deoarece riști să te accidentezi la primele sărituri; La început, este recomandat să găsești un teren cu iarbă, pentru a nu te răni, în cazul unei alunecări greșite.

Este foarte important să nu-ți fie frică să cazi; Păstrează-ți calmul și repetă schema până îți iese perfect; După ce reușești să faci trick-ul, avansează și învață alte scheme mult mai performante, precum Ollie la de grade.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? The game has began and the Kingpins are being crowned as you are reading this now! Street Kingpins is the app for skateboarders.

În cele din urmă, perseverența este cheia. Ține cont doar de criticile constructive, ambiționează-te și arată tuturor că poți face acest lucru. Totul ține de determinare, voință și devotament.

Skateboarding: Interviu cu Marius Constantin

În momentul în care ești dedicat acestui sport, nimic nu-ți poate sta în cale. Pune-ți pasiunea pe primul loc, deoarece doar în acest fel poți fi un om cu adevărat fericit dating skateboarders împlinit. Sursa foto: Unsplash.