Account Options

Dating xkcd

Toată lumea iubește un puzzle bun.

dating xkcd

Există o anumită satisfacție în găsirea unui răspuns la o enigmă dificilă. În plus, cercetările arată că ghicitorile și puzzle-urile îți păstrează creierul vechi. Internetul este un depozit de puzzle-uri misterioase.

What if? Ce-ar fi daca? (Romanian Edition): Randall Munroe: bestmariage.ro: Books

Dar multe dintre idei pentru prima întâlnire online dating necesită abilități tehnice de la dvs.

Logica ar trebui să-ți testeze creierul, nu abilitățile informatice. Ceea ce putem spune cu siguranță este că aceste cinci site-uri tentante sunt iubite de toți rezolvatorii de probleme. Puzzle periodic NSA Internet : un puzzle nou provocator în fiecare lună NSA are o reputație proastă în rândul utilizatorilor de internet pentru spionaj și încălcări ale dating xkcd Lasă asta deoparte pentru un minut și îți vei da seama că unele dintre cele mai strălucite minți lucrează acolo.

Și în fiecare lună, una dintre aceste minți strălucitoare prezintă lumii dating xkcd enigmă de înțeles.

dating xkcd

NSA Puzzle Periodical a fost lansat abia anul trecut, deci nu vă așteaptă o colecție mare. Dar puteți vedea în continuare puzzle-uri logice scrise cu precizie și rafinament. Cel mai important, există un nou puzzle în fiecare lună! Răspunsul este publicat la câteva zile după întrebare, așa că nu ezitați să discutați până atunci.

Product details

Din câte pot să înțeleg, nu există întrebări complicate sau răspunsuri ieftine aici. Escargot Sudoku Pânză de păianjen : Cel mai greu sudoku din toate timpurile Probabil că sunteți familiarizat cu jocul Dating xkcd orientat spre număr.

Acesta este un mod de a vă ușura creierul de stres în 5 minute. Poate că ești deja suficient de bun la asta.

dating xkcd

Dar crezi că poți rezolva cel mai greu puzzle Sudoku? Și este cel mai sofisticat bot creat vreodată. Se numește Escargot și Inkala explică pe blogul său de ce acesta este cel mai dificil Sudoku.

dating xkcd

Încercați să o rezolvați în wiki-ul Sudoku sau imprimați-l și luați-l cu dvs. Indiferent de modul în care decideți acest lucru, asigurați-vă că aveți suficient timp. Și blogul Inkala, care este legat de acesta, are și 19 Sudoku foarte dificil.

  1. Viteză dating evenimente în brooklyn
  2. Explicație În primele trei rânduri, începem prin construirea unui fel de tabel de stat pe teanc, reprezentând graficul tuturor propozițiilor posibile.
  3. Aom manaying sucharat și tina jittaleela dating

Ochi albaștri Internet : Cel mai greu puzzle logic XKCD Îmi place să obțin puzzle-uri provocatoare, pe care să le pot lucra încet în zile sau săptămâni. Bucuria unei ghicitori bune stă și ea în călătorie.

Pentru cei neinițiați, XKCD este una dintre cele mai bune benzi desenate web pentru geeks vorbesc adesea despre logică, matematică și gândire laterală. Creatorul său a împărtășit această enigmă pe care a auzit-o de la altcineva în cel mai simplu limbaj posibil.

Fără jocuri de cuvinte, duble semnificații sau orice altceva. Citiți ghicitoarea, digerați fiecare informație din ea și începeți să lucrați la ea în cap. Te vei gândi la asta ori de câte ori ai timp. Este cunoscut pentru iluzii uimitoare care te uimesc.

Aceasta elimină (șterge) tabelul elevului.

În fiecare vineri, Wiseman împărtășește o ghicitoare sau o ghicitoare pe blogul său, invitând cititorii să o rezolve. Puzzle-urile folosesc o combinație de gândire liniară și laterală, astfel încât unele dintre răspunsuri vor necesita gândire creativă. De asemenea, veți găsi probleme de potrivire, puzzle-uri logice și câteva puzzle-uri bazate pe imagini. Există de rezolvat, așa că salvați această dating xkcd pentru citire offline oriunde ați merge.

Labirintele logice Internet : celebre puzzle-uri de Robert Abbott Logistul, programatorul și inventatorul de jocuri Robert Abbott dezvoltă jocuri încă din anii Un labirint logic este un labirint sau o grilă dating xkcd câteva reguli predefinite.

dating xkcd

De exemplu, Dating xkcd Maze 1 necesită să nu faceți niciodată stânga. Deci, fără să faceți stânga, cum călătoriți de la început până la sfârșit?

Crede-mă, ai nevoie de această mică interactivitate dacă vrei vreo speranță de a o gestiona. Îl poți rezolva? Puteți rezolva oricare dintre întrebările logice de mai sus sau puteți încerca să rezolvați acest puzzle amuzant.

Ai 16 bile și o cântare. Una dintre baloane este mai grea sau mai ușoară decât celelalte, în timp ce 15 sunt de aceeași greutate. Folosind o scală de trei ori sau mai puțin, identificați marmura ciudată și dacă este mai grea sau mai ușoară. Spune-ne răspunsul tău în comentariile dating xkcd mai jos!