Loo Loo Kids | Top vloguri in Romania

Looloo dating, LooLoo Kids - Nursery Rhymes and Children's Songs Download APK Android | Aptoide

Conținutul

  Canalul cu filmuleţe pentru copii a fost creat de doi antreprenori din Iaşi. LooLoo Kids oferă cântece și conținut educațional pentru copii, sub forma animației 3D, și se adresează unui public global.

  tlc dating hawaii viteza datând honolulu

  Conținutul este oferit în 7 limbi: engleză, cea mai mare parte, la care se adaugă română, rusă, spaniolă, portugheză, turcă și lituaniană, alte looloo dating - franceză, germană, italiană - fiind în pregătire. LooLoo Kids găzduiește de cântece originale pentru copii, în total de minute de animație 3D.

  power site de dating wellington dating

  Lansat în augustcanalul are în prezent peste 13 milioane de abonați și mai mult de 5 miliarde de vizualizări. Cea mai mare parte a publicului vine din Statele Unite, cu aproximativ milioane de vizualizări, urmat de Indonezia, India, Tailanda, Marea Britanie și Brazilia. Butonul de diamant acordat acum de YouTube reprezintă o certificare a calității, o încurajare, dar și o mare responsabilitate pentru că lunar animațiile și muzica noastră distrează și educă peste de milioane de copii din lumea întreagă", spune Alexandru Badan, LooLoo Kids CEO.

  muzee online dating eden audrey dating