Telugu FM & AM Radio Hd Online Telugu Songs & News

Online telugu

Conținutul

Как и то, что шахта лифта защищена усиленным бетоном. Сквозь клубящийся дым Сьюзан кое-как добралась до дверцы лифта, но тут же увидела, что индикатор вызова не горит. Она принялась нажимать кнопки безжизненной панели, затем, опустившись на колени, в отчаянии заколотила в дверь и тут же замерла. За дверью послышалось какое-то жужжание, словно кабина была на месте. Она снова начала нажимать кнопки и снова услышала за дверью этот же звук.

Pe măsură ce spectacolul avansează spre final, în fiecare săptămână un concurent este eliminat din casă. Pentru ca eliminarea să aibă loc, în fiecare săptămână câțiva concurenți sunt nominalizați pentru eliminare în principal luni. Online telugu concurenții nominalizați sunt rugați să caute voturi de la spectatori pentru a-i salva.

online telugu dating online de gelozie

Cel cu cel mai mic număr de voturi este eliminat din casă în weekend. Deci, voturile tale joacă un rol foarte important în a decide cine rămâne în casă și cine merge.

Deci, votează cu înțelepciune!

online telugu un bărbat din Craiova cauta femei din Iași

Bigg Boss a oferit utilizatorilor două alternative pentru a-și exprima votul pentru concurentul lor preferat. Deci, dacă concurentul tău preferat este în pericol de eliminare, urmează aceste procese pentru a vota pentru a le salva.

Acum, selectați-vă concurentul preferat și faceți clic pe butonul Terminat.

online telugu jung yunho dating 2021

Notă: O persoană poate emite maximum 10 voturi pe zi. Nu vă faceți griji!

TV9 Telugu LIVE

De asemenea, poți vota concurentul tău preferat de BB doar dând un apel ratat. Pentru a vota concurentul tău preferat, formează numărul alocat stelei tale preferate.

online telugu dating online chiang mai

Telefonul va fi deconectat automat și votul dvs. Nu-i așa?

Este considerată parte a grupului de limbi dravidiene. Telugu este vorbită cel mai mult în sud-estul Indiei. Este a treia limbă ca număr de vorbitori din India, după hindi și bengali.

Deci, grăbește-te, votează acum pentru concurentul tău preferat. Notă: Fiecare utilizator poate emite doar 10 voturi pe zi. Numele concurentului.

online telugu este aria și ezra datând din viața reală