Sinonimele și antonimele camwhore în dicționarul de sinonime Engleză

Rcmp dating, Părerea noastră

Posts navigation

Apasă pentru a vedea definiția originală «camwhore» în dicționarul Engleză dictionary. Apasă pentru a vedea traducerea automată a definiției în Română.

  • Sunt inca marcata de tot ce mi s-a intamplat si abordez un oarecare scepticism fata de orice posibila relatie.
  • Yahoo dating site uk
  • CAMWHORE - Definiția și sinonimele camwhore în dicționarul Engleză

Camgirl Camgirl Camgirl sau Cam-Girl sau model de chat este un termen de internet pentru femeile care sunt prezentate pe camere web. Cuvântul este folosit pentru femeile care își operează propriile camere web.

Se pare că browser-ul dvs. a dezactivat JavaScript.

Termenul este, de asemenea, folosit pentru a descrie femeile sau fetele care se difuzează prin intermediul webcam-ului fără a primi niciun câștig financiar. Un camwhore este un slang defăimător pentru cineva care efectuează servicii sexuale pe Internet cu software-ul camerei web în schimbul unor bani, bunuri sau atenție.

dating program cu piscină

Termenul masculin corespunzător este camboy. Unele dintre modalitățile comune de a face acest lucru este prin tarifarea unei taxe fixe pe minut, încurajând spectatorii să cumpere articole pe listele lor de dorințe sau să le adauge la conturile lor online.

Ele pot, de asemenea, să câștige bani prin publicitate sau să câștige comisioane prin convingerea clienților să se înscrie pentru aderarea la paysites pentru adulți. Comisioanele câștigate de camgirls diferă foarte mult de paysite, dar sunt în mod obișnuit sub forma unei taxe fixe, cunoscută și sub numele de "recompensă", sau bazate pe un procentaj din vânzările brute pentru fiecare client care se înscrie la un site.

managerii dating

În timp ce eticheta este de obicei considerată deranjantă și insultătoare, ea este, de asemenea, uneori aplicată de sine, ocazional într-o manieră depreciativă. Camgirl or Cam-girl or chat model is an Internet term for women who are featured on webcams. The word is used for women who operate their own webcams.

razzou dating app

The term is also used to rcmp dating women or girls who broadcast themselves via webcam without receiving any financial gain. A camwhore is a derogatory slang for someone who performs sexual services on the Internet with webcam software in exchange for money, goods, or attention The corresponding masculine term is camboy.

Some of the common ways of doing this is by charging a fixed per minute fee, by encouraging viewers to purchase items on their wish lists or rcmp dating add to their online accounts.

Dejt vankiva

They may also earn money through advertising or earn commission by convincing customers to rcmp dating up for membership at adult paysites. Commissions earned by camgirls vary widely by paysite, but are typically in the form of a flat fee, otherwise known as a "bounty", or based on a percentage of gross sales for every customer who signs up to a site.

salutari de e- mail online

While the label is usually considered derogatory and insulting, it is also sometimes self-applied, occasionally in a self-deprecating manner. Citește mai multe Definiția camwhore în dicționarul Engleză Definiția camwhore în dicționar este o persoană care efectuează acte sexuale sau titilatoare în fața unei camere web pentru satisfacerea clienților online care îl recompensează cu bani sau cadouri.

RECENT VIZUALIZATE

O altă definiție a camwhore este de a efectua astfel de acte în schimbul de bani sau de cadouri. The definition of camwhore in the dictionary is a person who performs sexual or titillating acts in front of a webcam for the gratification of online customers who reward him or her with money or gifts. Other definition of camwhore is to perform such acts in return for money or gifts.