Tigrii datând

Vezi galeria foto » Un pui rar de tigru alb a fost născut la o grădină zoologică din Nicaragua, însă este crescut de oameni pentru că mama sa l-a respins.

tigrii datând

Așadar, cum au reușit animalele să dea naștere la un pui alb? Bărbatul cu cea mai numeroasă familie din lume a murit.

tigrii datând

Avea 38 de soții și 89… Tigrii albi sunt o formă rară a tigrului bengalez Panthera tigris tigriso subspecie de tigru din India, Bangladesh, Nepal și Bhutan. Aceasta nu este o specie separată.

În schimb, culoarea lor este rezultatul unei mutații recesive dintr-o singură genă, ceea ce înseamnă că doi copii ale genei sunt necesare pentru a produce trăsătura. Ultimul tigru alb liber a fost împușcat în Îno echipă de cercetători din China a descoperit că o genă numită SLC45A2 era răspunzătoare pentru trăsătură, studiul fiind publicat în jurnalul Current Biology.

Ultimul tigru alb liber a fost împușcat în 1958

Tigrii albi poartă o variantă a genei care previne producerea pigmenților roșu și galben, care sunt combinați pentru a produce blana portocalie a tigrilor obișnuiți. Fără acești pigmenți, tigrii se nasc albi.

tigrii datând

Varianta nu inhibă pigmentul negru, așa că tigrii albi își păstrează dungile negre emblematice. Tigrii bengalezi erau tigrii datând găsiți în sălbăticie, însă foarte rar.

2. Tigrii sunt capabili să supraviețuiască într-o varietate de condiții

Cea mai veche observare documentată pe subcontinentul indian datează din aniiiar ultimul tigru alb liber a fost împușcat înpotrivit studiului din Toți tigri albi din tigrii datând sunt descendenții unui singur mascul capturat în În zilele noastre, tigrii albi mai pot fi găsiți doar în captivitateprecum grădini zoologice sau rezervații naturale.

Aproape toți tigri albi din captivitate sunt descendenți ai unui mascul numit Mohan, care a fost capturat din sălbăticie în India Centrală înatunci când era încă un pui.

DOCUMENTAR - India salbatica: Tigrii

Mohan și descendenții lui au fost împerecheați între ei în mod intenționat pentru a crește șansele ca varianta genetică purtătoare a mutației pentru blana albă să fie transmisă mai departe.

Acest proces, numit consangvinizare, a păstrat mutația tigrilor albi în populația captivă din întreaga lume. Însă, această practică a dus la o varietate de probleme de sănătate, precum moartea prematură, decesul la naștere și malformații.

tigrii datând

Pe măsură ce grădinile zoologice au început să-și concentreze eforturile pe împerecherea speciilor aflate pe cale de dispariție, aceste riscuri medicale și lipsa generală de diversitate genetică a tigrilor albi a devenit o problemă. O specie amenințată, cu o populație care trece printr-un declin dramatic ÎnAsociația Grădinilor Zoologice și Acvariilor din SUA a anunțat că instituțiile sale acreditate nu ar trebuie să împerecheze intenționat aceste specimene rare, din cauza problemelor de sănătate și a impactului asupra programelor de împerechere.

tigrii datând

Cu toate acestea, mutația încă mai există la tigrii captivi, iar având în vedere că trăsătura este recesivă, chiar și indivizii care nu sunt albi pot fi purtători ai mutației.

La grădina zoologică din Nicaragua, străbunicul lui Nieve a fost alb.

  • Numărul populației de tigri este controversat Există un motiv pentru care tigrii sunt un simbol comun al puterii în diferite culturi asiatice: sunt creaturi carismatice care duc o viață solitară, dar par în același timp feroce.
  • TIGRII ALBI: CARACTERISTICI, DISTRIBUȚIE, REPRODUCERE, HRĂNIRE - ŞTIINŢĂ
  • Liane v cine se întâlnește
  • Tigru javaianAu fost stabilite 9 subspecii ale tigrului, dintre care 3 deja sunt dispărute din cauza factorului antropogen.

Ambii părinți ai puiului sunt purtători ai genei, deși amândoi sunt portocalii, însă Tigrii datând s-a născut cu blană albă pentru că a moștenit o copie a mutației de la ambii părinți, potrivit Live Science. Tigrii sunt o specie amenințată, iar populația lor trece printr-un declin dramatic, potrivit Uniunii Internaționale pentru Conservarea Naturii.

Această variantă albă a uimit omenirea de la descoperirea sa cu secole în urmă la populațiile situate pe subcontinentul indian. Mai exact, varianta apare doar la populațiile subspeciei Tigrii datând tigristigru, cunoscut și sub numele de tigru bengalez. Deși au fost observate unele exemplare din subspecie Panthera tigris altaica Tigru siberian care sunt probabil rezultatul încrucișărilor dintre cele două subspecii, mediată de om. În prezent, toate specimenele albe cunoscute și alte variații de culoare cunoscute ale acestei subspecii sunt cunoscute numai la animalele captive, deoarece omologii lor sălbatici au dispărut sau nu sunt cunoscute înregistrările actuale în sălbăticie. În natură există puține observații care apar, deoarece sunt animale destul de evazive datorită cât de dezavantajate sunt în ceea ce privește camuflajul lor, spre deosebire de acei indivizi care au o colorare portocalie tipică.

Printre aceștia se tomboy datând băieți și tigrii bengalezi, mai puțin de 2. Având în vedere că tigrii albi sunt doar o variație a tigrului bengalez, și nu o subpopulație sau subspecie, aceștia nu sunt considerați un grup separat de animale amenințate.

Cu toate acestea, oamenii de știință care au descoperit varianta genetică au argumentat că această trăsătură merită protejată.

tigrii datând

Vă mai recomandăm să citiți și:.