datant - Traducere în română - exemple în franceză | Reverso Context

Va datând

Conținutul

  casual dating outfit

  English Actualizat acum CNN a obținut înregistrarea unei convorbiri telefonice a lui Giuliani datând din și legate de amestecul în problemele Ucrainei Miercuri, 9 iunieActualitate Internaţional Rudy Giuliani Foto: Facebook CNN a transmis că a obținut înregistrarea unei convorbiri telefonice dinîn care Rudy Giuliani, un aliat al lui Trump, poate fi auzit exercitând presiuni asupra unui înalt oficial ucrainean pentru a-l convinge să deschidă o anchetă pe tema teoriilor conspirației legate de Joe Biden, pe atunci, candidat al democraților la președinție, el dând de înțeles că șansele unei îmbunătățiri a relațiilor americano-ucrainene ar spori într-o asemenea eventualitate, potrivit The Hill, citat de Rador.

  Potrivit canalului CNN, convorbirea, care datează din iulie și care a durat 40 de minute, i-a avut ca protagoniști pe Giuliani, pe diplomatul american Kurt Volker și pe Andrii Iermak, un înalt consilier al președintelui ucrainean Volodimir Zelenski.

  Convorbirea este anterioară celei pe care Trump a avut-o va datând Zelenski mai târziu, în cursul aceleiași luni, și care s-a aflat în centrul acuzațiilor care au dus la prima tentativă de punere a sa sub acuzare.

  ce este în neregulă cu întâlnirile

  Pe parcursul convorbirii, Giuliani a exercitat în va datând repetat presiuni în vederea deschiderii unei anchete, la un moment dat, el dând de înțeles că un anunț public pe tema wuhan china dating ar avea drept rezultat o vizită în SUA a lui Zelenski și îmbunătățirea relațiilor americano-ucrainene.

  Asta ar însenina mult atmosfera, ar fi spus Giuliani, conform celor de la CNN. Cred că pot să vorbesc cu președintele Trump și să văd ce pot face pentru ca orice alte neînțelegeri să fie lăsate deoparte The Hill a intrat în contact cu biroul lui Giuliani în vederea unui comentariu.

  În cursul convorbirii, consilierul lui Zelenski, Iermak, a încercat să abată conversația spre alte subiecte de ordin diplomatic, cum ar fi o vizită va datând stat a președintelui ucrainean, subliniază CNN. Ideea fixă, potrivit căreia președintele Trump și aliații săi ar fi facilitat o anchetă ucraineană pe tema relațiilor președintelui Biden și ale fiului acestuia, Hunter Biden, cu Ucraina a fost cea care, în cele din urmă, a dus la prima tentativă de punere sub acuzare, din Trump a fost pus sub acuzare de Camera Reprezentanților pentru abuz de putere și obstrucționarea Congresului, dar ulterior el a fost achitat de Senat.

  femei divortate din Oradea care cauta barbati din Oradea

  În prezent, Giuliani este anchetat de autoritățile federale pentru legăturile sale cu Ucraina. Ancheta s-ar putea extinde totodată și asupra afacerilor lui Giuliani cu România.

  vârsta medie de dating

  În mai, publicația Politico relata că autoritățile erau interesate de relațiile sale cu România, relevant fiind cel puțin un eveniment — atunci când a trimis o scrisoare președintelui român Va datând Iohannis în care critică eforturile țării în vederea combaterii corupției.

  Giuliani a negat va datând neregulă. Citeste doar ceea ce merita.

  dating timp de patru ani nicio propunere

  Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.